Portfolio

Voor Argos – onderzoeksjournalistiek op radio 1 – heb ik onderzoek gedaan naar de intimiderende macht van de Groningse pandjesbazen.

 

Voor RTV Noord heb ik in mei 2016 de Groningse sporen in de Panamapapers uitgezocht. Verder hou ik mij bij RTV Noord bezig met redactionele en onderzoeksjournalistieke werkzaamheden.

 

Voor The Post Online schrijf ik op freelance basis artikelen over onder meer het huurlandschap.
Voor The Post Online schrijf ik op freelance basis artikelen over onder meer het huurlandschap.

 

RTLnieuws
Samen met Frank Tieskens heb ik voor RTL nieuws een inventarisatie gemaakt van uitspraken die de Huurcommissie heeft gedaan in heel Nederland, en heb ik aan RTL nieuws een korte analyse en aanwijzingen gegeven voor volledige uitwerking van het nieuwsitem.

 

van-wie-is-de-stad-banner
De website Van wie is de Stad? is het resultaat van drie maanden onderzoeksjournalistiek over de particuliere huursector in Groningen, in samenwerking met Jacobine Melis
Sikkom_RGB
Tijdens mijn drie maanden durende stage heb ik bij het Groningse stadsblog Sikkom onderzoek gedaan naar de particuliere huursector in Groningen en enkele andere redactionele activiteiten uitgevoerd.
1097937_581753845201755_508612172_n
Van februari tot en met augustus 2014 liep ik stage bij dagblad De West in Suriname als verslaggever. Geschreven over milieu, bedrijfsleven, decembermoorden en andere onderwerpen. Verder ook persfoto’s gemaakt.
Bij a.s.v. Dizkartes was ik in 2012 eindredacteur van de Almanakcommissie en onderzoek gedaan naar de geschiedenis van het studentenleven in Groningen. Verder heb ik hier drie jaren in de verenigingsbladcommissie gezeten en geschreven over ontwikkelingen en interessante onderwerpen in het studentenleven.

 

 

hanzemag
Tijdens mijn minor Journalistiek schreef ik voor de Hanzemag. Mijn artikel over de app Tinder is anno 2015 nog steeds het op één na meest gelezen artikel van de Hanzemag!

 

 

In de periode tussen oktober 2011 en juni 2012 was ik redacteur en een tijd adjunct hoofdredacteur bij deze website over activiteiten in Groningen. Verhalen geschreven over onder meer een stoeptegel, Grunn speciaalbier en de Nachtburgemeester van Groningen.

 

logo-jonge-harten-2012-typo_3
In 2013 schreef ik over theatervoorstelling van het Jonge Harten theaterfestival en maakte daar ook een aantal filmpjes over

 

biaps
Kwam in 2008 in aanraking met deze paintballvereniging en ontdekte hier dat ik schrijven leuk vind. Tijdje in het bestuur gezeten en leuke activiteiten georganiseerd, zoals een paintballveld in de Westerhaven in Groningen tijdens koninginnedag 2010. Vereniging is helaas ter ziele gegaan maar was een mooie tijd!