Klagen over huurprijs loont in 60 procent van de gevallen

Klagen over de hoogte van je huur werkt en het kan een hoop geld opleveren. In meer dan 60 procent van de gevallen kregen mensen die bij de Huurcommissie een klacht neerlegden, gelijk. En gemiddeld scheelde het voor mensen die hun vaste huur omlaag kregen meer dan 140 euro per maand.

Dat blijkt uit onderzoek van Buurtfacts op basis van de uitspraken van de Huurcommissie die door Chris Bakker en RTL Nieuws zijn verzameld. Wie zijn huur of servicekosten te hoog vindt en in een woning woont die onder de sociale huurgrens van 710 euro per maand valt, kan naar de Huurcommissie stappen om de kosten te verlagen.

Voor het hele verhaal, kijk op: http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/klagen-over-huurprijs-loont-60-procent-van-de-gevallen