Van wie is de stad? – Vrouw flest internationale studenten

Oplichtster

Een groep internationale studenten in Groningen is opgelicht door een mevrouw die bekend staat onder de naam Marcella Williams. Via Facebook heeft ze in ieder geval zeven studenten geld afgetroggeld met een listige truc.

De woningzoekende studenten plaatsen een oproep in Facebookgroepen, waar de vrouw op reageert. De kamer (die ze zelf huurt) kan daarna bezichtigd worden en de vrouw probeert een vertrouwensband te kweken. Vervolgens zegt de oplichtster dat er veel andere geïnteresseerden zijn voor de ruimte en maant zij de studenten snel te reageren, omdat de kamer anders naar een ander gaat.

Lees de rest van het artikel op http://www.sikkom.nl/van-wie-is-de-stad-vrouw-flest-internationale-studenten/#sthash.gvQ1wa9K.dpuf

In samenwerking met Jacobine Melis en Willem Groeneveld