De 4 mijl is voor iedereen en daarom is het zo leuk

Samen met twee vrienden liep ik gisteren de 4 Mijl. Een leuk evenement voor iedereen waar jong en oud aan mee mag en kan doen. Een paar uur na het lopen, wees mijn collega Willem Groeneveld mij op zijn column die hij heeft geschreven over hardlopen, dat hardlopers het alleen doen om aan anderen te laten zien hoe goed ze bezig zijn. Ik ben het hier niet mee eens en zal je uitleggen wat er zo mooi is aan de 4 Mijl.

Continue reading “De 4 mijl is voor iedereen en daarom is het zo leuk”

Nabestaanden decembermoorden blij gehoord te worden

Strafproces decembermoorden

“Het voelt goed dat ik iets mocht zeggen” zei voorzitter van de stichting van nabestaanden gisteren na afloop van de bijeenkomst van de krijgsraad te Boxel. Bij de rechtszitting werd inspraak van nabestaanden besproken. Advocaat Stanley Marica die een groot aantal nabestaanden vertegenwoordigd, betoogde dat de nabestaanden het recht hebben op inspraak in de rechtszaak.

Continue reading “Nabestaanden decembermoorden blij gehoord te worden”

Een halfjaartje Estland

header

Tijdens mijn studententijd heb ik een halfjaartje in Estland gestudeerd. Een halfjaar waarin ik een aantal communicatie en psychologie vakken heb gevolgd, veel interessante mensen heb ontmoet van over de hele wereld en veel heb gezien van Oost-Europa. Ik heb daar destijds een blog van bijgehouden dat hier te vinden is:

http://chrisbakker1990.blogspot.nl/